Tennisschool tennislesnoordwijk.nl

Tennisles Noordwijk is enthousiast over tennis met een team aan vriendelijke tennisprofessionals, met tennisactiviteiten en lessen voor junioren en senioren, iedere leeftijd en ieder niveau. Tennisles Noordwijk biedt een uitgebreid aanbod voor jong en oud, van pure beginners tot gevorderden.

Tennislessen zijn super gezellig en met de uitstekende coaching is telkens weer een hoger niveau te bereiken. De leraren staan altijd klaar, vanaf de eerste kennismakingsles tot het moment waarop de clubkampioenschappen gewonnen worden!

Aan de slag met herstel na operatie, herseninfarct of andere gebeurtenis? Tennis is hiervoor een prima oplossing! Ook met fysieke beperkingen zijn er voldoende mogelijkheden om te sporten. Samen op weg naar een verbeterde kwaliteit van leven! Informeer naar de mogelijkheden.

Tennislessen

Tennis is een fantastische sport, waar een heel leven lang plezier aan te beleven is. Over het algemeen genomen is tennis een redelijk eenvoudige sport, de enige vereiste is goed onderricht, een beetje concentratie en een goede leeromgeving. Het is ook een individuele en competitieve sport. Door te spelen leren kinderen de waarden van sportiviteit, zoals discipline, een prestatiegerichte geest, zelfrespect, eerlijkheid, respect voor anderen, toewijding en inzet.

Meer informatie is ook te vinden op www.tennislesnoordwijk.nl