Tenniscentrum Frylink

Sinds 2008 heeft TV de Boekhorst indoortenniscentrum Frylink gepacht. Deze binnenhal heeft de beschikking over vijf uitstekende hardcore tennisbanen. Deze banen kunnen per contract worden gehuurd, maar er is ook de mogelijkheid om een baan incidenteel te huren.

Het tenniscentrum is geopend in het winterseizoen. Dit seizoen start begin oktober en loopt door tot eind maart. Het centrum is in het winterseizoen elke dag geopend vanaf 9.00 uur.
Het tenniscentrum beschikt over een grote parkeerplaats nabij de entree.

Horeca

Aan een gezellige bar c.q. kantine ontbreekt het natuurlijk niet in tenniscentrum Frylink. Het team onder leiding van Benjamin de Mooy staat dagelijks vanaf 09.00 uur klaar voor een kop koffie tot aan een feestelijke cocktail. Geen zin om te koken? Dan heeft Tenniscentrum Frylink een menukaart met diverse gerechten, waarbij de daghap dagelijks wisselt.

Naast de bar/kantine is een terras met goed zicht op alle banen. Ook is er een afgedekte rokersruimte aanwezig . Er zijn mogelijkheden om een leuke tennisavond in de hal te organiseren. De zaterdagavonden worden vrijgehouden voor individuele tennis avonden. Wie met familie, vrienden, bedrijf etc. een leuke en sportieve avond wil beleven, kan altijd contact opnemen met de horecapachter van tenniscentrum Frylink. Er zal dan een perfecte avond georganiseerd worden met ontspanning en een heerlijke maaltijd of buffet

Baanverhuur

De tennisbanen kunnen per seizoen worden gehuurd voor een wekelijkse mogelijkheid indoor te tennissen op hardcore tennisbanen. De beschikbaarheid ervan is terug te vinden op deze web site. Voor meer informatie stuur een e-mail naar baanverhuur@tcfrijlink.nl.

Er bestaat ook de mogelijkheid om losse banen per uur te huren. Dat kan via deze site.

Zondag competitie

Naast de verhuur van de tennisbanen is er op zondag het gehele winterseizoen een competitie diverse niveaus in de categorieën dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel. Via www.toernooi.nl kan worden ingeschreven voor deze indoor wintercompetitie. Het toernooi is te vinden op genoemde site door TV de Boekhorst te selecteren.

Vrijdagochtend dames dubbel competitie

Elke vrijdagochtend wordt op diverse niveaus een dames dubbel competitie gespeeld. Via www.toernooi.nl kan worden ingeschreven voor deze indoor wintercompetitie. Het toernooi is te vinden op genoemde site door TV de Boekhorst te selecteren.

Kersttoernooi

Tijdens de laatste dagen van het jaar wordt jaarlijks een gezellig kersttoernooi gespeeld. Dit toernooi dat een begrip is in de Duin- en Bollenstreek, wordt bezocht door zowel recreatieve tennissers als competitieve spelers. Alles staat in het teken van kerstbomen en oliebollen en rondom het toernooi worden ook feestavonden georganiseerd. Inschrijven kan via www.toernooi.nl (selecteer TV de Boekhorst).

Tennisscholen

Aan tenniscentrum Frylink zijn een tweetal tennisscholen verbonden. Bij deze scholen brengen gediplomeerde tennisleraren en -leraressen je het tennisspel onder de knie. Er zijn ook mogelijkheden om op een hoger niveau de vaardigheden te verbeteren.

Op de site is een aparte pagina met de benodigde informatie van deze tennisscholen.

Nieuwsgierig geworden? Kom een kijkje nemen bij deze unieke locatie waar tennis en gezelligheid hand in hand gaan!