Tenniscentrum Frylink

Sinds 2008 heeft TV de Boekhorst de beschikking over indoortenniscentrum Frylink. Deze binnenhal heeft de beschikking over vier uitstekende hardcore tennisbanen. Deze banen kunnen per contract worden gehuurd, maar er is ook de mogelijkheid om een baan incidenteel te huren.

Het tenniscentrum is geopend in het winterseizoen. Dit seizoen start begin oktober en loopt door tot eind maart. Het centrum is in het winterseizoen elke dag geopend vanaf 9.00 uur.
Het tenniscentrum beschikt over een grote parkeerplaats nabij de entree.

Zondag competitie

Naast de verhuur van de tennisbanen is er op zondag het gehele winterseizoen een competitie diverse niveaus in de categorieën dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel. Via www.toernooi.nl kan worden ingeschreven voor deze indoor wintercompetitie. Het toernooi is te vinden op genoemde site door TV de Boekhorst te selecteren.

Vrijdagochtend dames dubbel competitie

Elke vrijdagochtend wordt op diverse niveaus een dames dubbel competitie gespeeld. Via www.toernooi.nl kan worden ingeschreven voor deze indoor wintercompetitie. Het toernooi is te vinden op genoemde site door TV de Boekhorst te selecteren.

Kersttoernooi

Tijdens de laatste dagen van het jaar wordt jaarlijks een gezellig kersttoernooi gespeeld. Dit toernooi dat een begrip is in de Duin- en Bollenstreek, wordt bezocht door zowel recreatieve tennissers als competitieve spelers. Alles staat in het teken van kerstbomen en oliebollen en rondom het toernooi worden ook feestavonden georganiseerd. Inschrijven kan via www.toernooi.nl (selecteer TV de Boekhorst).